Вирізка яловича на пару під гарбузовим соусом з картопляним пюре і свіжим салатом
Основний інгредієнт

Вирізка яловича на пару під гарбузовим соусом з картопляним пюре і свіжим салатом

  • 16

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 кілограм вирізки яловичої ( медальйони )
  • 1 щіпка нашаткованого салату Радіккіо
  • 2 щіпки салату MIX
  • 4 шт. червоних помідорів чері
  • 3 щіпки Морська сіль
  • 2 щіпки (для соусу)
  • 4 щіпки Червоний перець солодкий
  • 3 щіпки Білий перець мелений
  • 4 ст.л оливкової олії
  • 200 r очищеного гарбуза
  • 1 шт. середньої ріпчастої цибулі
  • 2 ст.л оливкової олії для смаження
  • 100 мл червоного сухого вина
  • 1 ст.л квіткового меду
  • 200 r томатів у власному соку
  • 400 r картопляного пюре

Приготування

  • Яловичі медальйони (по 2 шт. на порцію ) змастити оливковою олією, посолити і посипати " Приправою до м’яса " Kamis, викласти в розігріту пароварку на 10-15 хвилин.

  • Для приготування соусу очищений і нарізаний шматочками гарбуз і очищену цибулю збити в блендері, але щоб залишалися невеликі шматочки. Обсмажити суміш на сковороді з оливковою олією 3-5 хвилин, посолити, додати червоне сухе вино і випаровувати 4 хвилини , доки не зникне запах алкоголю.

  • У соус додати томати і червоний перець солодкий, постійно перемішувати 3-4 хвилини. Додати в соус мед, викласти в термостійку миску і дати настоятися 3 хвилини.

  • Тепле картопляне пюре змішати з радіккіо і білим меленим перцем. Викласти пюре на тарілку, поруч покласти м’ясо і полити його соусом. Також на тарілку викласти салат з помідорами чері. Приємного апетиту.