Персики , обсмажені з морозивом і крижаною малиною
Основний інгредієнт

Персики , обсмажені з морозивом і крижаною малиною

Всі спеції , трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні , тому ми можемо гарантувати ідеальний результат .
  • 30Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 4 свіжих персика
  • 100 r вершкового масла
  • 2 ст.л цукрового піску
  • 1 ч.л квіткового меду
  • 4 кульки морозива ванільного
  • 2 щіпки малини свіжомороженої
  • 4 ст.л коньяку
  • 4 щіпки Приправа до кави та десертів

Приготування

  • У персиків видалити кісточку, обсмажити на вершковому маслі 2-3 хвилини на середньому вогні, додати коньяк, обережно підпалити і відразу додати цукровий пісок і мед. Готувати до карамельного стану соусу, при цьому персики можна витягти трохи раніше і викласти на тарілку, поки уварюється соус.

  • Поруч викласти по одній кульці морозива і додати кілька ягід замороженої малини . У соус додати приправу до кави та десертів, полити персики і подавати до столу. Смачного.