Default
Тенденції в Смаках

Медова сангрія з ананасом

  • 15Хв

    Час підготовки

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

4

Порцій

Кульбабовий еліксир

  • 1 склянка крупно подрібнених свіжих молодих листків кульбаби, добре промитих
  • 1/4 склянки води
  • 2 ст.л меду
  • 1/2 ч.л Куркума
  • 2 склянки напівсолодкого медового вина
  • 2 склянки порізаного свіжого ананасу
  • 1 склянка ананасового соку
  • 1 ч.л Імбир мелений для випічки
  • Кубики льоду

Приготування

  • Щоб приготувати кульбабовий еліксир, помістіть листки кульбаби, воду, мед і куркуму в контейнер блендера; закрийте кришкою. Змішуйте на високій швидкості до утворення пюре. Перелийте еліксир у миску; відкладіть. Промийте блендер і кришку.

  • Щоб приготувати медову сангрію, помістіть медове вино, свіжий ананас, ананасовий сік та імбир у контейнер блендера; закрийте кришкою. Змішуйте на високій швидкості до утворення пюре.

  • Для подавання на стіл у кожну з 4 склянок для напоїв налийте 2 ст. л. кульбабового еліксиру. Зверху викладіть кубики льоду. У кожну склянку повільно влийте медову сангрію і подавайте гостям.