Тістечка снікердудль з арахісовим маслом корицею та подрібненим арахісом
Тенденції в Смаках

Тістечка «снікердудль» з арахісовим маслом, корицею та подрібненим арахісом

Куштуючи ці тістечка, ви спочатку відчуваєте смак пряного арахісового коржа, як основи для м’якого мусу з арахісового масла, який плавно переходить у фірмовий смак печива снікердудль. Зверху — шоколадно-молочна глазур, що вкриває тістечко, нагадуючи про класичне поєднання молока й печива.
  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1,5 склянка трохи підсоленого смаженого арахісу, злегка подрібненого
  • 1 ч.л натурального ванільного екстракту*
  • 1/2 склянка жирних вершків
  • 3 повні столові ложки коричневого цукру
  • 3 ст.л розтопленого масла
  • 1/2 ч.л меленої кориці
  • 1/2 ч.л Приправа до випічки та десертів
  • 3 ст.л шоколадного молока
  • 110 r крупно подрібненого напівсолодкого шоколаду
  • 1/2 склянка кремоподібного арахісового масла
  • 2 ст.л підсолодженого згущеного молока

Приготування

  • У мисці середнього розміру змішайте арахіс, цукор, масло й 1/2 чайної ложки приправи до випічки та десертів. Заберіть 1/4 склянки суміші та викладіть на невелике деко. Розділіть решту арахісової суміші на 4 форми для тістечок зі знімним дном (по 10 см). Зробіть із тіста «корзинку», притиснувши тісто на дні і по боках форми.

  • Випікайте коржі й арахісову суміш разом у попередньо розігрітій до 180°С духовці протягом 8 хвилин. Остудіть на решітці.

  • Між тим, у середній мисці розігрійте в мікрохвильовій печі шоколадне молоко у високому режимі протягом 45 секунд. Додайте шоколад; перемішуйте, доки шоколад не розплавиться повністю і суміш не стане однорідною. Відкладіть

  • У великій мисці збийте арахісове масло, підсолоджене згущене молоко, ванільний екстракт і 1/2 чайної ложки кориці електроміксером на середній швидкості до отримання однорідної маси. Додайте жирні вершки; збивайте до утворення густої піни. Викладіть у підготовані коржі тістечок. Поверх викладіть шоколадну суміш.

  • Покладіть у холодильник щонайменше на 1 годину або до готовності для подавання на стіл. Кожне тістечко розріжте навпіл. Посипте крихтами підсмаженого арахісу. Відразу подавайте.