Турецька приправа Бахарат
Тенденції в Смаках

Турецька приправа «Бахарат»

Назвіть обов’язкову універсальну приправу до всіх страв Східно-Середземноморської кухні. Це приправа Бахарат. Ця турецька її варіація містить усі традиційні спеції, що входять до Бахарат – чорний перець, кардамон, гвоздику, кумин, мускатний горіх, коріандр та червоний перець солодкий – та додає до них м’яту і корицю. Цією сумішшю можна приправляти все – від баранини та телятини до супів, томатних страв і курки з рисом.
  • 5Хв

    Час підготовки

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Добре змішати усі інгредієнти у маленькій посудині.

  • Зберігати у тісно закритій банці у прохолодному, сухому місці.