Орегано – однорічна рослина (Origanum vulgare). Орегано підрозділяється на підвиди відповідно до запаху. У орегано є кілька підвидів: oregano creticum і oreganum smyrneum . Існує також мексиканський орегано, але це зовсім інша рослина і їх не можна плутати . До складу орегано входять ефірні масла (до 0,5 %) , тимол , карвакол , дубильні речовини і розмаринова кислота. Орегано ідеально поєднується з шинкою, салатами , рибними соусами. Це незамінна приправа для запеченої свинини і ягнятини, м'ясних супів, запеченої картоплі. Додавати її потрібно наприкінці готування. За смаком орегано порівнюють з майораном . Великими листками приправляють супи , рибні страви , крабів і яйця. Подрібнений орегано додають до м'яса, що смажать на відкритому вогні (шашлики , ковбаски, дичина).Смак орегано ніжніший в порівнянні з майораном . Це ще й один з компонентів приправи " чилі ".
Про компанію
Для преси
HoReCa
Положення та умови
Політика конфіденційності
Контакти
Кар'єра