Гірчиця

Французька гірчиця

Традиція виробництва крупнозернистих гірчиць прийшла з Франції. "Французька гірчиця " представляє собою крупнозернисту (цілі зерна білої гірчиці), помірно-гостру гірчицю європейського типу. Додавання білого вина - це гарантія її неповторного ароматно-смакового букета. Смакові й ароматичні характеристики гірчиці KAMIS є результатом ретельного відбору високоякісних компонентів: різних сортів гірчиці, добре поєднаних приправ, винного оцту та.ін. Все залежить, головним чином , від рецепту і витримки продукту. Фірмова упаковка, у свою чергу, гарантує, що гірчиця не втратить свої смакові якості протягом усього терміну зберігання.

Повний перелік інгредієнтів

Вода, біла і чорна гірчиця, яблучний оцет, цукор (A) або глюкозо-фруктозний сироп (B) (зазначено на упаковці), сіль, біле вино, приправи, загусники: гуарова камедь, ксантанова камедь; натуральний барвник – куркумін.