Default
Classic_nuggets_800_800
Паніровки

Паніровка "Нагетси класичні"

Один з головних секретів найсмачніших нагетсів - паніровка, яка використовується при їх готуванні. Головною перевагою паніровки Kamis є  відповідна  хрустка структура. Для приготування кляру слід змішати лише Паніровку "нагетси класичні" Kamis із 100мл води. Смажимо курячі нагетси у фритюрі 3-4 хвилини до готовності  або на сковороді, на середньому або великому вогні, 2-3 хвилини з двох сторін до хрусткої золотистої скоринки

Повний перелік інгредієнтів

Борошно пшеничне, борошно кукурудзяне, борошно горохове, картопляний крохмаль, модифікований крохмаль, сіль кухонна, прянощі (в т. ч. гірчиця біла, коріандр), розпушувачі: динатрію дифосфат, натрію гідрокарбонат).