Паніровки
Паніровка "Нагетси класичні"
Один з головних секретів найсмачніших нагетсів - паніровка, яка використовується при їх готуванні. Головною перевагою паніровки Kamis є відповідна хрустка структура. Для приготування кляру слід змішати лише Паніровку "нагетси класичні" Kamis із 100мл води. Смажимо курячі нагетси у фритюрі 3-4 хвилини до готовності або на сковороді, на середньому або великому вогні, 2-3 хвилини з двох сторін до хрусткої золотистої скоринки
Один з головних секретів найсмачніших нагетсів - паніровка, яка використовується при їх готуванні. Головною перевагою паніровки Kamis є відповідна хрустка структура. Для приготування кляру слід змішати лише Паніровку "нагетси класичні" Kamis із 100мл води. Смажимо курячі нагетси у фритюрі 3-4 хвилини до готовності або на сковороді, на середньому або великому вогні, 2-3 хвилини з двох сторін до хрусткої золотистої скоринки