Інгредієнти
- 400 r яловичого фаршу
- 1 пакет Суміш для маринаду Яловичина на вугіллі
- 1 велика цибулина, тонко нарізана
- 4 скибочки сиру чеддер
- 4 булочки для гамбургерів, розрізані навпіл
- 4 хрусткі скибочки, приготованого бекону
час приготування
Інгредієнти
Змішайте фарш з приправою та виліпіть 4 форми у виді котлет.
Викладіть на решітку барбекю та готуйте на середньому вогні або готуйте в сковороді від 3 до 4 хвилин з кожного боку або до готовності. Додайте скибочки сиру до котлет за 1 хвилину до завершення їх приготування.
Помістіть цибулю в кошик або на решітку та готуйте на грилі або мангалі близько 3 хвилин або доки цибуля не підрум’яниться.
Підсмажте булочки на грилі, відкритою стороною вниз, близько 30 секунд або до золотистого кольору.
Викладіть котлети на підсмажені булочки, зверху викладіть бекон та смажену цибулю. Смачного!