Гамбургер з яловичини
До свят та особливих подій

Гамбургер з яловичини

  • 30Хв

    час приготування

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 400 r яловичого фаршу
  • 1 пакет Суміш для маринаду Яловичина на вугіллі
  • 1 велика цибулина, тонко нарізана
  • 4 скибочки сиру чеддер
  • 4 булочки для гамбургерів, розрізані навпіл
  • 4 хрусткі скибочки, приготованого бекону

Приготування

  • Змішайте фарш з приправою та виліпіть 4 форми у виді котлет.

  • Викладіть на решітку барбекю та готуйте на середньому вогні або готуйте в сковороді від 3 до 4 хвилин з кожного боку або до готовності. Додайте скибочки сиру до котлет за 1 хвилину до завершення їх приготування.

  • Помістіть цибулю в кошик або на решітку та готуйте на грилі або мангалі близько 3 хвилин або доки цибуля не підрум’яниться.

  • Підсмажте булочки на грилі, відкритою стороною вниз, близько 30 секунд або до золотистого кольору.

  • Викладіть котлети на підсмажені булочки, зверху викладіть бекон та смажену цибулю. Смачного!