Кекси в Великодніх корзинках
До свят та особливих подій

Кекси в Великодніх корзинках

Ці кекси печуться у вафельних стаканчиках для морозива, що робить великодні кошики їстівними.
  • 50Хв

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 24 конусоподібних вафельних стаканчиків для морозива
  • 1 упаковка сухої суміші для приготування кексів
  • 1 ч.л Куркума
  • 1/2 ч.л Лимонного екстракту*
  • 450 r ванільної глазурі
  • Харчові барвники
  • 24 червоні стрічки з лакриці, довжиною по 10см
  • 1 склянка кокосової стружки
  • 72 драже

Приготування

  • Розігрійте духовку до 180 ° С . Обріжте дно вафельних стаканчиків на 3-4 см. Оберніть дно конусів шматочками, змащеної в олії фольгою. Помістіть стаканчики у формочки для випікання кексів, попередньо змастивши їх рослинною олією . (Конуси повинні бути трохи вище, за шапочки кексів) Відкладіть.

  • Підготуйте суміш для приготування кексів, як зазначено на упаковці, додавши, куркуму і лимонний екстракт. Вилийте тісто в конуси. Випікайте кекси, як зазначено на упаковці. Охолодіть кекси на решітці. Видаліть надлишки тіста знизу конусів.

  • Надайте глазурі бажаний відтінок із бажаних харчових барвників та вкрийте нею кекси. Заморозьте готові кекси. Прикріпіть стрічку локриці у вигляді ручки кошика. Прикрасьте кекси з кокосовою стружкою і драже.