Інгредієнти
- 450 r яловичого фаршу
- 4 ч.л Суміш для приготування маринаду для шашлика та гриля "Яловичина на вугіллі"
- 2 ч.л вустерширського соусу
- 1 середнє яйце, збите
- 50 r сиру чеддер
- смажені помідори, для подачі
- 4 кунжутних булочки, для подачі
час приготування
Інгредієнти
Змішати яловичий фарш, приправу Смак вогню «Яловичина на вугіллі», вустерширський соус і яйце разом у великій мисці. Розріжте сир на 4 кубики.
Розділіть суміш з яловичини в 4 частини, викладіть сир в центрі кожної і зліпіть м’ясо в форму гамбургера.
Готуйте на грилі або барбекю з декількома половинками помідорів протягом 10-15 хвилин, періодично перевертаючи
Подавати в кунжутній булочці з салатом, кетчупом або майонезом