Лимонний чізкейк
До свят та особливих подій

Лимонний чізкейк

  • 1год

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1,5 склянка крихт печива
  • 1/3 склянка вершкового масла, розтопленого
  • 1/2 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 670 r вершкового сиру, розм’якшеного
  • 1 склянка цукру
  • 1/4 склянка молока
  • 2 ст.л борошна
  • 1 ч.л натурального екстракту ванілі
  • 1,5 ч.л натурального лимонного екстракту*

Приготування

  • Розігрійте духовку до 180 ° С. Змішайте крихти печива, масло і імбир. На фольгу у формі для випікання 33x22см викладіть суміш та щільно притисніть до дна. Охолодіть до готовності.

  • Збийте вершковий сир і цукор у великій мисці електричним міксером на середній швидкості. Додайте молоко, борошно і натуральні екстракти; добре перемішайте. Додайте яйця, по черзі, додаючи кожне наступне тільки після того, як попереднє добре розмішалося. Вилийте суміш на крихти печива у форму. Випікайте від 40 до 45 хвилин. Повністю охолодіть на решітці.

  • Охолодіть 4 години або поставте у холодильник на ніч. Вийміть з форми на обробну дошку. Наріжте на шматочки. Прикрасьте за бажанням.