Інгредієнти
- 4 великих банана
- 1 ст.л світло-коричневого цукру
- сік 1/2 лимона
- кілька крапель апельсинового лікеру (за бажанням)
- 1 ч.л Кориця мелена
час приготування
Інгредієнти
Попередньо розігрійте духовку до 200 ° C
Очистіть банани і розріжте їх уздовж навпіл. Помістіть в неглибокій жароміцний посуд. Посипте цукром, лимонним соком і апельсиновим лікером, якщо використовуєте
Посипте корицею банани. Накрийте кришкою і помістіть в духовку, готуйте 10-15 хвилин або до готовності бананів, виймайте їх з духовки, як тільки вони починають пом’якшуватися
Подавати в гарячому вигляді зі свіжими вершками або натуральним йогуртом як десерт до будь-якої індійський їжі.