Салат з картоплею гриль під соусом чімічуррі з кінзі та лайму
До свят та особливих подій

Салат з картоплею «гриль» під соусом «чімічуррі» з кінзі та лайму

  • 30Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Соус «чімічуррі» з кінзи та лайму:
  • 2 червоних перця, розрізаних на 6 смужок
  • 1 склянка кінзи
  • 1/3 склянка оливкової олії
  • 1/4 склянка соку лайму
  • 1 ч.л Морська сіль з чорним перцем
  • 1/4 ч.л Паприка солодка мелена
  • Салат з картоплі
  • 600 r дрібної картоплі
  • 2 ст.л оливкової олії

Приготування

  • Для приготування соусу «чімічуррі», помістіть всі інгредієнти в блендер та взбийте. Відкладіть у велику миску.

  • Помістіть картоплю у мікрохвильову піч та готуйте протягом 7 хвилин на на познічці High або до готовності, перевертаючи її під час приготування. Дайте постояти 2 хвилини. Розрізати картоплю навпіл або на четвертинки, якщо вона завелика. Змастіть 1 столовою ложкою олії.

  • Підсмажте картоплю на грилі на середньому вогні протягом 2 хвилини з кожного боку або до злегка коричневого кольору. Змішайте червоний перець із 1 столовою ложкою олії та підсмажте його на грилі на середньому вогні протягом 6 хвилин або доки він не стане ніжно, періодично перевертаючи. Розріжте перець на частини по 2,5 см. Додайте картоплю і перець в соус чімічуррі та добре перемішайте. Подавайте салат теплим.