Інгредієнти
- 1 пакет Суміш для приготування маринаду для шашлика та гриля "Курка на вугіллі"
- 1/4 склянка оливкової олії
- 2 ст.л яблучного оцту
- 2 ст.л води
- 900 r курячого філе без кісточок та шкіри
час приготування
Інгредієнти
Змішайте пакетик сушіші для маринаду “Курка на вугіллі” з олією, оцтом і водою в маленькій мисці. Відкладіть окремо 2 столові ложки маринаду. Помістіть курку у великий пластиковий пакет або скляний посуд. Покрийте маринадом; закрийте пакет або скляний посуд.
Охолодіть 15 хвилин або довше для додаткового аромату. Вийміть курча з маринаду.
Готуйте курку на грилі або решітці барбекю на середньому вогні по 6-7 хвилин з кожного боку, або до готовності, періодично перевертаючи і поливаючи маринадом, що був відкладений попередньо.