Фахітас з ароматом диму
До свят та особливих подій

Фахітас з ароматом диму

Улюблена американцями страва з ароматом диму в техаському стилі.
  • 50Хв

    Час підготовки

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 пакет Суміш для маринаду Курка на вугіллі
  • 50 мл олії
  • 75 мл води
  • 1 червоний перець, щільно нарізаний
  • 1 зелений перець, щільно нарізаний
  • 1 червона цибулина, нарізати клинами
  • 450 r курячих грудок без кісточок та шкіри, нарізаних кубиками

Приготування

  • З'єднайте 1 пакетик сумышы для маринаду "Курка на вугыллы" з олією і водою в мисці. Додайте перець і цибулю, потім помістіть курку в миску з маринадом, накрийте кришкою і залиште маринуватися на ½ години.

  • Готуйте курку на грилі протягом 10-15 хвилин, додавши овочі в останні 5 хвилин. Переконайтеся, що курча приготоване перед подачею на стіл, то наріжте смужками.

  • Подавайте фахітас зі сметаною і сальсою.