Інгредієнти
- 8 спілих яблук
- 400 r золотої цукрової пудри
- 100 мл води
- 4 ст.л золотого сиропу
- 1 ч.л Приправа до випічки та десертів
- 1 ч.л білого винного оцту
час приготування
Інгредієнти
Помістіть яблука у велику миску, а потім вкрийте окропом. Це дозволить видалити воскове покриття і допоможе втримати карамель. Ретельно висушіть і відкрутіть стебла. Встроміть в середину кожного яблука дерев’яні палички.
Підготуйте лист пергаменту для випічки на деко. Висипте золотисту цукрову пудру в каструлю разом з водою і готуйте на середньому вогні біля 5 хвилин, доки цукор не розчиниться, потім додайте золотий сироп, приправу до випічки та десертів і оцет. Встановіть цукровий термометр в каструлю і підігрійте до 140 ° С або до стадії "важких тріщин". Якщо у вас немає термометра можна перевірити іриски шляхом додавання невеликої кількості холодної води трохи в миску. Вона повинна затвердіти миттєво і при знятті бути крихкою і легко ламатись. Якщо ірисна суміш все ще рідка, продовжуйте варити.
Швидко і ретельно опустіть і прокрутіть кожне яблуко в гарячій ірисній масі, доки повністю не покриєте, приберіть будь-який надлишок крапель, потім помістіть на пергамент для випічки, щоб яблука загустіли. Можливо, вам доведеться підігріти ірисну суміш трохи, якщо температура падає, і вона починає становитись занадто твердою. Охолодіть ірисні яблука перед подачею. Ірисні яблука можна приготувати заздалегідь (за 2 доби) і зберігати в сухому місці.