Інгредієнти
- 1 пакет швидкодіючих дріжджів
- 2 ч.л Кориця мелена
- 50 r вершкового масла
- 20 r цукру
- 1 пакет Цукрова пудра з ваніллю і кардамоном
- 150 мл молока
- 350 r пшоничного борошна
- 60 r цукру
- 1 яйце
- 60 r вершкового масла
- 1/2 ч.л солі
- Для начинки:
Інгредієнти
З'єднайте дріжджі з борошном, цукром, сіллю і 1/2 пакетика цукрової пудри з ваніллю і кардамоном Kamis. Розм'якшіть вершкове масло, злегка підігрійте молоко, додайте до борошна разом з 1/2 яйця. Вимісити однорідне тісто (10-15 хв).
Накрийте і дайте підійти в теплому місці 30-40 хвилин.
Коли тісто підійде, розкачати його в пласт товщиною близько 5 мм, промажте начинкою, для чого: розтопіть масло і цукор, змішайте з корицею. Потім тісто скрутіть в рулет, наріжте на скибочки товщиною близько 2 см.
Викладіть отримані рулети на деко, змащене маслом, на деякій відстані, накрийте і залиште в теплому місці на 1 годину.
Змішайте 1/2 яйця з водою і змастіть підійшли булочки. Випікайте при температурі 220 ° С близько 10 хвилин.
Готові булочки остудіть і посипте цукровою пудрою з ваніллю і кардамоном Kamis.