Бріош з ваніллю і кардамоном
До солодких страв і напоїв

Бріош з ваніллю і кардамоном

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • З'єднайте дріжджі з борошном, цукром, сіллю і 1/2 пакетика цукрової пудри з ваніллю і кардамоном Kamis. Розм'якшіть вершкове масло, злегка підігрійте молоко, додайте до борошна разом з 1/2 яйця. Вимісити однорідне тісто (10-15 хв).

  • Накрийте і дайте підійти в теплому місці 30-40 хвилин.

  • Коли тісто підійде, розкачати його в пласт товщиною близько 5 мм, промажте начинкою, для чого: розтопіть масло і цукор, змішайте з корицею. Потім тісто скрутіть в рулет, наріжте на скибочки товщиною близько 2 см.

  • Викладіть отримані рулети на деко, змащене маслом, на деякій відстані, накрийте і залиште в теплому місці на 1 годину.

  • Змішайте 1/2 яйця з водою і змастіть підійшли булочки. Випікайте при температурі 220 ° С близько 10 хвилин.

  • Готові булочки остудіть і посипте цукровою пудрою з ваніллю і кардамоном Kamis.