Гарячий шоколад зі спеціями
До солодких страв і напоїв

Гарячий шоколад зі спеціями

  • 10Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 500 мл молока
  • 1 ч.л борошна
  • 120 r чорного 70 % шоколаду
  • цукор, за смаком
  • 1 ч.л Приправа до кави та десертів

Приготування

  • Підігріти молоко на середньому вогні до початку кипіння, зробити мінімальний вогонь і всипати в каструлю з молоком наламаний маленькими шматочками шоколад. Помішуючи напій, довести його до однорідного стану і кипіння.

  • Додати приправу до кави та десертів Kamis, цукор, за смаком та загустити борошном, добре перемішати.

  • Розлити готовий шоколад по чашках і подавати.