Інгредієнти
- 130 r борошна
- 2 ч.л Приправа до випічки та десертів
- 300 r згущеного молока
- 100 r шоколаду
- 5 яєць
- 130 r молока
- 200 r цукру
- 250 r грецьких горіхів
- 140 мл вершків
- 1 ст.л оливкової олії
час приготування
Інгредієнти
Відокремити жовтки від білків. Збити білки з цукром, до густої піни.
Подрібнити горіхи. У миску налити молоко, додати борошно, жовтки, горіхи, оливкову олію та 1 чайну ложку приправи до випічки та десертів. Добре збити.
Змішати білки з тістом. Змастити форму для запікання олією, вилити туди перемішане тісто. Поставити в, попередньо нагріту до 190 °С, духовку і запікати 45 хвилин.
Коли торт охолоне, розрізати його на 2 частини. Одну з частин змастити гущеним молоком. Накрити зверху іншим коржем.
Для приготування глазурі, в каструлі змішати вершки, шоколад та 1 ложку приправи до випічки та десертів. Поставити на вогонь і трохи проварити . Полити цією глазур’ю торт. Смачного!