Інгредієнти
- 450 мл червоного вина
- 150 мл апельсинового соку
- 75 r цукру
- 4 ст.л бренді (за бажанням)
- 4 груші, очищені і без серцевини
- Сир, для подачі
- 2 шт. Seasoning for mulled wine
час приготування
Інгредієнти
Вилийте вино, апельсиновий сік і бренді в велику каструлю, додайте цукор та приправу до глінтвейну та пуншу. Довести до кипіння. Додати груші і тушкувати протягом 45-50 хвилин, до готовності, періодично перевертаючи.
Вийняти груші з вина і тримати в теплі. Збільшити температуру для суміші вина і готувати, доки соус не зменшиться в два рази.
Подавати кожну грушу на тарілці, политу соусом і посипану зверху невеликою кількістю сиру.