Інгредієнти
- Апельсиновий латте:
- 100 мл води
- 2 ст.л апельсинового сиропу
- 1 склянка кубиків замороженого кави
- 1 ч.л Приправа до кави та десертів
- 1 ст.л морозива
- 2 ст.л молока
- 2 склянки Апельсиновий сироп:
- 2 апельсини
- 200 r цукру
Інгредієнти
Кавові льодяні кубики. Зваріть каву і дайте їй трохи охолонути; залийте холодну каву у формочки для льоду та охолоджуйте 1-2 години.
Апельсиновий сироп. Натерти цедру з 2 апельсинів. Викласти її в каструльку, залити водою і варити після закипання 10 хвилин. Вичавитио сік з ошкуренних апельсинів та додати його в каструльку з цедрою і засипати цукром. Довести до кипіння і зняти з вогню. Охоложити та процідити.
Збийте апельсиновий сироп, заморожені кубики кави (залиште частину кубиків для оформлення), приправу до кави та десертів Kamis і молоко в блендері або міксером до однорідності
Додайте морозиво і знову збийте. Вилийте в келих. Додайте кубики льоду.