Літній фруктовий пиріг з чорницею та персиками
До солодких страв і напоїв

Літній фруктовий пиріг з чорницею та персиками

Насолоджуйтесь щедрістю літніх фруктів в цьому чудовому імбирно-пряному пирогу з персика і чорниці
  • 40Хв

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 шар охолодженого листового тіста
  • 1 яєчний білок, злегка збити
  • 1/3 склянки цукру
  • 2 ст.л кукурудзяного крохмалю
  • 1 ч.л Приправа до кави та десертів
  • 1/2 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 2 склянки очищених нарізаних персиків (близько 3 персиків)
  • 1 склянка чорниці
  • 1/2 ч.л ванільного цукру

Приготування

  • Розігріти духовку до 240 ° C. Підготуйте тісто,розмістіть його у 30 см формі для випічки уздовж. Змастіть тісто 1/2 збитого яєчного білка

  • Змішайте цукор, кукурудзяний крохмаль, приправу до кави та десертів, імбир мелений в мисці середнього розміру. Додати фрукти і ванільний цукор; перемішати. Викладіть фрукти на тісто, залишивши по 5 см тіста по краях. Загорніть по краях фрукти. Змажте краї тіста збитим яєчним білком, що залишився.

  • Випікати 20 хвилин або доки кірка не набуде золотисто-коричневого кольору. Охолодіть трохи перед подачею на стіл.