Мигдальний пунш з апельсиновим сорбетом
До солодких страв і напоїв

Мигдальний пунш з апельсиновим сорбетом

Мигдаль додає чудовий аромат цьому святковому пуншу. Подавайте з кільцями льоду, зробленими зі шматочків апельсина і зацукрованою вишнею.
  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Мигдальний пунш:
  • 150 r цукру
  • 6 апельсинів
  • 1 ч.л Приправа до випічки та десертів
  • 2 склянки лимонаду
  • 30 мл мигдального екстракту*
  • апельсиновий сорбет
  • 4 л охолодженого імбирного пива
  • 1 ч.л Імбир мелений для випічки
  • Апельсиновий сорбет:
  • 1 лимон
  • 2 яєчних білка

Приготування

  • Змішайте лимонад, імбир мелений, мигдальний екстракт та добре перемішайте, охолодіть.

  • Для приготування сорбету, збийте білки в круту піну. Змішайте сік 6 апельсинів і лимона. Додайте цукор і приправу до випічки та десертів. Все добре перемішайте, додайте білки і знову обережно перемішайте. Отриману суміш влийте в невеликий деко і помістіть в морозилку, доки суміш не почне тверднути. Потім швидко збийте за допомогою блендера і знову помістіть в морозилку до повного застигання.

  • Помістіть сорбет ложками в пунш. Додайте лимонадну суміш. Повільно додайте імбирне пиво, злегка помішуючи. Прикрасьте шматочками фруктів, за бажанням. Відразу ж подавайте.