Інгредієнти
- 1 пакет Суміш для пряного печива
- 300 r пшоничного борошна
- 100 r цукрової пудри
- 2 яєчних жовтки
- 200 r вершкового масла
- Для глазурі:
- 1 яєчний білок
- 150 r цукрової пудри
- 1 щіпка лимонної кислоти
Інгредієнти
Змішайте інгредієнти для тіста, замісити тісто і поставте в холодильник приблизно на 45 хвилин.
Розкачайте охолоджене тісто в пласт товщиною 0,5 см і виріжте формочками печиво. Випікайте печива приблизно 12-15 хв при температурі 210 ° С.
Остудіть готові печива і прикрасьте глазур'ю: змішайте білок з цукровою пудрою і дрібкою лимонної кислоти до отримання густої маси і нанесіть узор на печива.