Пряне печиво по французьки
До солодких страв і напоїв

Пряне печиво по-французьки

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 пакет Суміш для пряного печива
  • 300 r пшоничного борошна
  • 100 r цукрової пудри
  • 2 яєчних жовтки
  • 200 r вершкового масла
  • Для глазурі:
  • 1 яєчний білок
  • 150 r цукрової пудри
  • 1 щіпка лимонної кислоти

Приготування

  • Змішайте інгредієнти для тіста, замісити тісто і поставте в холодильник приблизно на 45 хвилин.

  • Розкачайте охолоджене тісто в пласт товщиною 0,5 см і виріжте формочками печиво. Випікайте печива приблизно 12-15 хв при температурі 210 ° С.

  • Остудіть готові печива і прикрасьте глазур'ю: змішайте білок з цукровою пудрою і дрібкою лимонної кислоти до отримання густої маси і нанесіть узор на печива.