Піна Колада  із пряним мусом
До солодких страв і напоїв

Піна Колада із пряним мусом

  • 20Хв

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 60 r вершкового сиру
  • 1 ч.л Приправа до кави та десертів
  • 1/4 склянка склянки цукру
  • 1/4 склянка кокосового молока
  • 1/2 склянка жирних вершків
  • 1/2 склянка подрібненого пісочного печива
  • 1/2 склянка фундука, подрібненого
  • 1/4 склянка кокосової стружки, злегка підсмаженої
  • 1/2 банки (240г) консервованих ананасів, нарізаних шматочками

Приготування

  • Збити вершковий сир разом з приправою до кави та десертів і 1/4 чашки цукру у великій мисці електричним міксером на середній швидкості до однорідного стану. Додати кокосове молоко та збити, щоб добре перемішалось.

  • Збийте вершки зі 1/4 склянки цукру, що залишилась в іншій великій мисці електричним міксером на середній швидкості. Додати 1/2 суміші зі збитих вершків і сиру та добре перемішати. Обережно перемішайте із рештою суміші.

  • Змішайте подрібнене печиво, фундук і кокосову стружку в середній мисці. В кожну порцію рівномірно насипте по 1 столовій ложці суміші з печива, зверху викладіть ананас. Зверху викладіть шар приготованого пряного мусу, а потім знов посипте сумішшю з печива, що залишилась. Прикрасьте десерт за своїм бажанням.