Свіжий лимонад із лимоном Грил і кавуном
До солодких страв і напоїв

Свіжий лимонад із лимоном «Гриль» і кавуном

  • 20Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Простий Сироп:
  • 1/2 склянка цукру
  • 1/2 склянка води
  • 1 ст.л Розмарин
  • Лимонад:
  • 6 лимонів, розрізаних навпіл
  • 4 склянки кубиків кавуна без кісточок
  • 3 склянки холодної води

Приготування

  • Для приготування сиропу, перемішати цукор і воду в маленькій каструлі. Довести до кипіння. Зняти з вогню. Додати розмарин; дати постояти 10 хвилин, періодично помішуючи, щоб розчинити цукор. Процідити. Накрийте і охолодіть до повного охолодження.

  • Розрізати 4 лимона навпіл, інші 2 лимона наріжте скибочками. Викладіть на гриль половинки лимонів і скибочки та готуйте на середньому вогні від 4 до 5 хвилин або до легкої обвугленості. Відкладіть скибочки лимона в сторону та залиште їх для прикраси. Видавіть сік з половинок лимона для одержання 1/2 склянки соку.

  • Помістіть кубики кавун і лимонний сік в блендер; закрийте кришкою. Змішайте на високій швидкості до отримання однорідної маси. Налийте фруктову суміш у великий кувшин. Додати простий сироп та холодну води; добре перемішати. Подавати в заповнених льодом стаканах. Прикрасьте заготованими раніше скибочками лимона.