Інгредієнти
- Простий Сироп:
- 1/2 склянка цукру
- 1/2 склянка води
- 1 ст.л Розмарин
- Лимонад:
- 6 лимонів, розрізаних навпіл
- 4 склянки кубиків кавуна без кісточок
- 3 склянки холодної води
час приготування
Інгредієнти
Для приготування сиропу, перемішати цукор і воду в маленькій каструлі. Довести до кипіння. Зняти з вогню. Додати розмарин; дати постояти 10 хвилин, періодично помішуючи, щоб розчинити цукор. Процідити. Накрийте і охолодіть до повного охолодження.
Розрізати 4 лимона навпіл, інші 2 лимона наріжте скибочками. Викладіть на гриль половинки лимонів і скибочки та готуйте на середньому вогні від 4 до 5 хвилин або до легкої обвугленості. Відкладіть скибочки лимона в сторону та залиште їх для прикраси. Видавіть сік з половинок лимона для одержання 1/2 склянки соку.
Помістіть кубики кавун і лимонний сік в блендер; закрийте кришкою. Змішайте на високій швидкості до отримання однорідної маси. Налийте фруктову суміш у великий кувшин. Додати простий сироп та холодну води; добре перемішати. Подавати в заповнених льодом стаканах. Прикрасьте заготованими раніше скибочками лимона.