Сирники по французьки
До солодких страв і напоїв

Сирники по-французьки

Ніжний смак сирників стане вишуканіше з новою сумішшю для сирників Kamis.
  • 40Хв

    час приготування

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 пакетик Суміш для сирників
  • 500 г сиру 3-9% жирності
  • 1 столова ложка пшоничного борошна
  • 2-3 чайна ложка цукру
  • 1 яєчний жовток
  • 1/3 чайна ложка солі
  • Рослинна олія для смаження

Приготування

  • Сир розітріть з борошном, цукром, жовтком і сіллю. Додайте суміш для сирників Kamis і перемішайте до однорідності.

  • З отриманого сирного тіста зліпіть сирники і обваляйте в борошні.

  • На сковороді розігрійте приблизно 1 ст. л. рослинної олії. Викладіть сирники на сковорідку.

  • Смажте на високому вогні до утворення рум'яної скоринки з обох сторін. При подачі прикрасьте сирники цедрою і часточками апельсина