Інгредієнти
- 100 r філе курки
- 80 r цвітної капусти
- 1 яйце
- 5 r соєвого соусу
- бульйон
- 10 r Імбир мелений для випічки
- 2 шт. Лаврове листя
- 1 ч.л Морська сіль
час приготування
Інгредієнти
Порізати дрібно цвітну капусту і зварити до напівготовності.
Перекрутити м’ясо. Додати в нього капусту, імбир мелений і яєчний білок. Перемішати і сформувати кульки.
Влити в каструлю бульйон. Поставити на вогонь. Після того, як закипить, покласти в нього фрикадельки та декілька лаврових листків. Посолити і варити до готовності.
Розлити готовий бульйон з фрикадельками з кольорової капусти по тарілках. Смачного!