Буріто
Кухні світу

Буріто

  • 1год

    час приготування

  • 14

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 100 r курячого філе
  • 1 кабачок цукіні
  • свіжа пертушка, подрібнена
  • томатний кетчуп або паста
  • 1/2 ч.л Орегано
  • 1 ч.л Червоний перець солодкий
  • 2 помідори
  • 2 ст.л оливкової олії
  • лаваш або коржі тортильяс
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 1/2 склянка консервованої кукурудзи
  • 1/2 склянка консервованої квасолі
  • 50 r сиру Чеддер або мексиканської сирної суміші

Приготування

  • Тонкою соломкою нарізати куряче філе. До напівготовності обсмажити в олії цибулину й зубчик часнику подрібнений. Додати шматочки курки та смажити близько 15 хвилин. Після чого, додати дрібно нарізані цукіні і томати. Все гасити приблизно 7 хвилин. В останню чергу покласти кукурудзу, додати червоний перець солодкий, орегано, квасолю і як слід перемішати.

  • Рівними шарами розкласти на розгорнуті коржі підготовлену масу і зелень. Посипати сиром, натертим на тертці, полити густим кетчупом або пастою, а потім згорнути рулетом. Далі буріто потрібно на деякий час поставити в духову шафу або мікрохвильову піч для того, щоб сир розплавився.

  • Подавати до столу приготовані буріто можна або цілком, або розрізавши на порції. Смачного!