Інгредієнти
- 250 r яєчної локшини
- 1 ст.л томатної пасти
- 3 щіпки Приправа до салатів
- 1 манго
- 4 цибулі шалот
- 1 солодкий перець
- 1 червоний перець чилі
- 2 ст.л арахісового масла
- 4 ст.л горіхового масла
- 100 мл кокосового молока
- 25 r арахісу
час приготування
Інгредієнти
Залити локшину окропом і залишити на 10 хвилин. Дрібно порізати солодкий перець , часник, перець чилі, цибулю. Розтопити в сковороді арахісове масло, додати овочі та обсмажити їх протягом 3 хвилин.
Манго порізати смужками і додати разом з локшиною на сковороду. Гасити 2 хвилини. Викласти салат на тарілку і посипати порізаними горіхами.
Змішати кокосове молоко з томатною пастою і горіховим маслом. Полити цією заправкою салат. Посипати приправою Kamis до салатів. Смачного!