Інгредієнти
- 9 листів тіста для лазіньї
- 900 r очищених томатів
- 250 r тертого сиру моцарелла
- 1/2 кубика замороженого вершкового масла
- 3 ст.л оливкової олії
- 450 r тертого м’якого сиру
- 2 зубчики часнику
- щіпка Морська сіль
- Трави італійської кухні
час приготування
Інгредієнти
Злити приготоване тісто і промити гарячою водою.
Через 20 хвилин зніміть фольгу і запікайте ще 10 хвилин без фольги.
Покладіть один лист на вологу тканину і прикрийте іншим.
На маленькому вогні підсмажте розрізаний часник з 2 столовими ложками оливкової олії.
Додати помідори, 2 столові ложки трав італійської кухні, щіпку морської солі і тушкувати 35 хвилин.
Потріть твердий сир.
Змажте форму для випічки оливковою олією і помістіть один шар тіста, зверху полийте томатним соусом і посипте тертим сиром.
Зверху накрийте іншим шаром тіста, полийте томатним соусом і посипте тертим сиром. Зробіть те ж саме з рештою шарів тіста, доки вони не будуть вичерпані.
Верхній шар полийте томатним соусом.
Накрийте форму алюмінієвою фольгою і запікайте в духовці при температурі 190 ° С