Лазанья по неаполітанські
Кухні світу

Лазанья по-неаполітанські

  • 1год

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 9 листів тіста для лазіньї
  • 900 r очищених томатів
  • 250 r тертого сиру моцарелла
  • 1/2 кубика замороженого вершкового масла
  • 3 ст.л оливкової олії
  • 450 r тертого м’якого сиру
  • 2 зубчики часнику
  • щіпка Морська сіль
  • Трави італійської кухні

Приготування

  • Злити приготоване тісто і промити гарячою водою.

  • Через 20 хвилин зніміть фольгу і запікайте ще 10 хвилин без фольги.

  • Покладіть один лист на вологу тканину і прикрийте іншим.

  • На маленькому вогні підсмажте розрізаний часник з 2 столовими ложками оливкової олії.

  • Додати помідори, 2 столові ложки трав італійської кухні, щіпку морської солі і тушкувати 35 хвилин.

  • Потріть твердий сир.

  • Змажте форму для випічки оливковою олією і помістіть один шар тіста, зверху полийте томатним соусом і посипте тертим сиром.

  • Зверху накрийте іншим шаром тіста, полийте томатним соусом і посипте тертим сиром. Зробіть те ж саме з рештою шарів тіста, доки вони не будуть вичерпані.

  • Верхній шар полийте томатним соусом.

  • Накрийте форму алюмінієвою фольгою і запікайте в духовці при температурі 190 ° С