Легкий французький тост з сиропом та спеціями
Кухні світу

Легкий французький тост з сиропом та спеціями

Розбудіть ваші смакові рецептори разом з ароматними спеціями, що додаються до французького тосту і сиропу.
  • 10Хв

    час приготування

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 яйця
  • 1/4 склянка молока
  • 1 ст.л цукру
  • 2 ч.л Приправа до кави та десертів
  • 4 кусочки хліба
  • 1 склянка сиропу для млинців

Приготування

  • Яйця збийте в неглибокій мисці. Додайте молоко, цукор і 1 чайну ложку приправи до випічки та десертів; збийте, щоб добре перемішалось.

  • Опустіть кожну скибочку хліба в яєчну суміш, перевертаючи, щоб покрити рівномірно з обох сторін.

  • Готуйте шматочки хліба на злегка змащений антипригарній сковорідці або сотейнику на середньому вогні до коричневого кольору з обох сторін.

  • Змішайте сироп для млинців із 1 чайною ложкою приправи до кави та десертів. Поставте в мікрохвильову піч на 30 секунд, щоб нагріти його. Подавайте з французьким тостом.