Лосось в медовому соусі з імбиром
Кухні світу

Лосось в медовому соусі з імбиром

Філе лосося, заправлене смачним поєднанням апельсиновий соку з соєвим соусом, медом, імбиром, часником і розмарином, загорнуті у фольгу і запечені у духовці, може бути легко приготоване серед тижня.
  • 30Хв

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 4 шт. філе лосося
  • 275 r тальятелле, приготованих та підсушених
  • 1 цибулина, порізана
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізаного
  • 2 ст.л апельсинового соку
  • 2 ст.л соєвого соусу
  • 2 ст.л меду
  • 1 ст.л Імбир мелений для випічки
  • 1 ч.л Розмарин

Приготування

  • Попередньо розігрійте духовку до 200 ° C.

  • У мисці змішати апельсиновий сік, соєвий соус, мед, імбир мелений, часник, розмарин і цибулю.

  • Покладіть філе лосося на фольгу, зверху змажте соусом, обгорніть фольгою і випікайте протягом 15-20 хвилин або до готовності.

  • Подавати з приготованим тальятелле і нарізаними зеленою цибулею.