Неаполітанська Фрітата
Кухні світу

Неаполітанська Фрітата

  • 30Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 8 яєць
  • 2 щіпки Морська сіль
  • 1 ч.л Трави італійської кухні
  • 100 r шинки
  • 1/2 склянка молока
  • 1/2 склянка зеленого горошку
  • 200 r свіжого шпинату
  • 150 r відварених макаронів
  • 100 r сиру Чеддер
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л оливкової олії

Приготування

  • Шинку порізати на невеликі шматочки. Приготуйте шинку в чавунній сковороді на середньому вогні. Коли шинка стане хрусткою, вийміть її зі сковороди, процідіть на паперових рушниках і відкладіть в сторону.

  • Порізати дрібно цибулю і обсмажити. Виключити плиту, додати шпинат та перемішати.

  • Натерти сир.

  • Яйця збити, додати молоко, морську сіль та трави італійської кухні. Додати до них шинку, макарони, обсмажену цибулю зі шпинатом, зелений горошок і сир (додавати не весь, трохи залишити). Добре перемішати і вилити суміш на сковороду. Зверху посипати сиром. Поставити сковороду в духовку, попередньо розігріту до 230 °С, і запікати омлет 10-15 хвилин або до готовності. Смачного!