Інгредієнти
- 8 яєць
- 2 щіпки Морська сіль
- 1 ч.л Трави італійської кухні
- 100 r шинки
- 1/2 склянка молока
- 1/2 склянка зеленого горошку
- 200 r свіжого шпинату
- 150 r відварених макаронів
- 100 r сиру Чеддер
- 1 цибулина
- 2 ст.л оливкової олії
час приготування
Інгредієнти
Шинку порізати на невеликі шматочки. Приготуйте шинку в чавунній сковороді на середньому вогні. Коли шинка стане хрусткою, вийміть її зі сковороди, процідіть на паперових рушниках і відкладіть в сторону.
Порізати дрібно цибулю і обсмажити. Виключити плиту, додати шпинат та перемішати.
Натерти сир.
Яйця збити, додати молоко, морську сіль та трави італійської кухні. Додати до них шинку, макарони, обсмажену цибулю зі шпинатом, зелений горошок і сир (додавати не весь, трохи залишити). Добре перемішати і вилити суміш на сковороду. Зверху посипати сиром. Поставити сковороду в духовку, попередньо розігріту до 230 °С, і запікати омлет 10-15 хвилин або до готовності. Смачного!