Пельмені сибірські
Кухні світу

Пельмені сибірські

  • 50Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Для приготування фаршу, яловичину і свинину нарізати на шматки і пропустити через м’ясорубку. Додати приправу Kamis до м’яса, щіпку морської солі, трохи води, пропущену через м'ясорубку цибулю, все перемішати.

  • Просіяне борошно насипати на стіл і зробити утворення, подібні на воронки. Налити 330г води, змішаної з яйцем і 1 ч.л. морської солі, замісити круте однорідне тісто. Дати полежати 20-30 хвилин .

  • Тісто розкачати в джгут, нарізати шматочками і розкачати. На кухонну поверхню викласти фарш, сформувати пельмені і відварити їх у підсоленій воді протягом 8-10 хвилин.

  • До пельменів подати вершкове масло, сметану, столовий оцет . Смачного!