Інгредієнти
- 250 r свіжого інжиру
- 2 яйця
- 250 r молока
- 50 r вершкового масла
- 100 r білого хліба без кірки
- 15 r панірувальних сухарів
- 5 щіпки Приправа до випічки та десертів
Інгредієнти
Замочити в молоці хліб. Порізати дрібно інжир.
Змішати жовтки з цукром, додати розм’якшений хліб, розтоплене вершкове масло, молоко і інжир, приправу до випічки та десертів. Все добре перемішати.
Збити білки з цукром і додати в суміш.
Змастити маслом форму для пудингу. Посипати панірувальними сухарями. Викласти туди приготовану суміш. Готувати на водяній бані протягом 2 годин.
Приготований пудинг з інжиру викласти на блюдо. Смачного.