Інгредієнти
- диня
- 5 r кардамону
- 1/4 ч.л Імбир мелений для випічки
- 100 r фети
- 3 персики
- 4 ст.л цукру
- лимонний сік
- лимонна цедра
- 1,5 склянка води
- 1 ч.л Чорний перець горошком
- 1 щіпка Червоний перець солодкий
час приготування
Інгредієнти
Лимонну цедру нарізати смужками, натерти чорний перець, разом з іншими прянощами додати у 1,5 склянки води.
Варити близько 15 хвилин на слабкому вогні.
Додати за смаком лимонний сік. Соус повинен бути кисло-солодким з пряними нотами.
Очищені фрукти нарізати шматочками і залити охолодженим соусом, дати постояти півгодини.
Ви можете злити соус або залишити фрукти в соусі.
Посипати подрібненою фетою та подавати на закуску