Інгредієнти
- 3 маленьких кабачки
- 2 червоних солодких перця
- 1 жовтий солодкий перець
- 8 зубчиків часнику
- 5 помідорів
- 3/4 склянка оливкової олії
- 4 цибулини
- Трави італійської кухні
час приготування
Інгредієнти
В оливкову олію додати подрібнений часник, 2 столові ложки трав італійської кухні і ретельно перемішати.
Бланширувати помідори зі шкіркою.
Цибулю, кабачки і помідори нарізати скибочками, а перець смужками.
Викладіть овочі пластами, один за іншим, у форму для випічки, змащену оливковою олією ¼.
Укладені овочі полийте рештою оливкової олії і посипте травами італійської кухні.
Випікати близько 30 хвилин у духовці, попередньо нагрітій до 180 ° С.
Перед подачею можете посипати сиром моцарелла.