Інгредієнти
- 2 шт. Качиної грудки зі шкіркою
- 2 ст.л апельсинового джему
- 100 r кумкват, тонко нарізаного, хрест-навхрест
- 1 ст.л майорану
- 150 мл апельсинового соку
- 350 r картопляного пюре (для гарніру)
- за смаком
- 1 ч.л Приправа до курки
час приготування
Інгредієнти
Попередньо розігрійте блюдо для смаження в мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин або відповідно до інструкцій виробника.
Тим часом, зробити глибокі надрізи на шкірі качки. Вийміть блюдо з мікрохвильової печі і покладіть на нього качині грудки, шкірою вниз. Дозвольте їм пошипіти, а потім готуйте на максимумі протягом 1 хвилини. Вийміть качині грудки і протріть блюдо. Обгорніть качині грудки кухонним папером і залиште, доки буде готуватися соус.
Для приготування соусу, додайте апельсиновий джем, кумкват, майоран і апельсиновий сік в чашку. Посипте качку приправою до курки, накрийте кришкою і готуйте в мікрохвильові протягом 3 хвилин на максимальній міцності. Зніміть кришку і готуйте ще 2 хвилини. Змастіть качині грудки ложкою соусу і готуйте ще протягом 2 хвилин. Залиште на 2-3 хвилин.
Подавати з качку з картопляним пюре та соусом.