Качка з кумкватом
Основний інгредієнт

Качка з кумкватом

  • 30Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 шт. Качиної грудки зі шкіркою
  • 2 ст.л апельсинового джему
  • 100 r кумкват, тонко нарізаного, хрест-навхрест
  • 1 ст.л майорану
  • 150 мл апельсинового соку
  • 350 r картопляного пюре (для гарніру)
  • за смаком
  • 1 ч.л Приправа до курки

Приготування

  • Попередньо розігрійте блюдо для смаження в мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин або відповідно до інструкцій виробника.

  • Тим часом, зробити глибокі надрізи на шкірі качки. Вийміть блюдо з мікрохвильової печі і покладіть на нього качині грудки, шкірою вниз. Дозвольте їм пошипіти, а потім готуйте на максимумі протягом 1 хвилини. Вийміть качині грудки і протріть блюдо. Обгорніть качині грудки кухонним папером і залиште, доки буде готуватися соус.

  • Для приготування соусу, додайте апельсиновий джем, кумкват, майоран і апельсиновий сік в чашку. Посипте качку приправою до курки, накрийте кришкою і готуйте в мікрохвильові протягом 3 хвилин на максимальній міцності. Зніміть кришку і готуйте ще 2 хвилини. Змастіть качині грудки ложкою соусу і готуйте ще протягом 2 хвилин. Залиште на 2-3 хвилин.

  • Подавати з качку з картопляним пюре та соусом.