Інгредієнти
- 20 тигрових креветок
- 1 лимон
- кілька гілочок свіжої кінзи
- 3-4 зубчики часнику
- 3-4 ст.л олії
- 4 дерев’яні шпажки
- 1/2 ч.л Куркума
- 1/2 ч.л Імбир мелений для випічки
- 2 щіпки Морська сіль
Інгредієнти
Креветки розрізати уздовж хребта. Очистити і вимити, залишаючи хвіст.
Змішати масло з соком, вичавленим лимоном і спеціями. Додати подрібнений часник, сіль і дрібно нарізану кінзу
Покласти креветки в маринад і дати постояти 2-3 години. Фаршировані креветки нанизати на шпажки.
Підсмажити креветки на грилі протягом 2-3 хвилин з кожного боку. Приємного апетиту.