час приготування
Інгредієнти
Збризніть хлібні роли 2 ст.л. вершкового масла. Нагрійте велику сковороду на середньому вогні, розмістіть роли на сковорідці масляною стороною вниз. Готуйте 2-3 хвилини або доки роли не набудуть золотистого кольору. Вийміть з каструлі. Відкладіть.
Нагрійте олію і вершкове масло, що залишилось, в тій же сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю-шалот і морську сіль з чорним перцем, готувати, помішуючи протягом 1 хвилини або до появи аромату. Додайте креветки та червоний перець солодкий. Готувати, помішуючи протягом 3-4 хвилин або доки креветки не стануть рожевими. Додайте херес (або біле вино) та насіння зі стручка ванілі, перемішайте. Готуйте ще декілька хвилин.
Змастіть майонезом кожний рол та викладіть зверху салатну зелень, а потім суміш з креветок. Збризніть соусом, що залишився та відразу ж подавайте. Смачного!