Інгредієнти
- 1 велика червона цибуля
- 600 r огірків
- 2 солодких зелених перця
- 1/4 червоного солодкого перцю
- 10 ст.л . оливкової олії
- 3 ст.л винного укусу
- 150 мл овочевого бульону або води
- 3-4 ч.л Mint
- за смаком Морська сіль
Час підготовки
Інгредієнти
Очистіть цибулю, у зеленого перця видаліть семена та перепонки. Відкладіть один огірок та чверть стручка зеленого перцю для сервірування.
Цибулю та решту огірків і зелених перців нарізати та подрібнити у блендері. Влити 150-200 мл холодної води або овочевого бульону. Додати оцет, 6 ст.л. оливкової олії, м’яту, морську сіль та перець за смаком. Перемішати та поставити в холодильник мінімум на годину.
Відкладений огірок, чверть стручка зеленого та червоного перців нарізати дрібними кубиками, перемішати та злегка підсолити.
Розлити суп по тарілкам, зверху викласти дрібно нарізану суміш з огірка, зеленого та червоного перців, полити рештою оливкової олії.