Інгредієнти
- 300 r мідій
- 1/2 ст.л Трави італійської кухні
- 4 маленьких гриба
- 2 ст.л вершкового масла
- 250 r вермішелі
- 1 цибулина
- 2 ст.л томатної пасти
- 20 r сиру
- 1 великий огірок
- 1 ст.л цукру
час приготування
Інгредієнти
Нарізану цибулю обсмажити на вершковому маслі.
Додати, нарізані кубиками, огірки, гриби, томатну пасту і цукор.
Залити 1 /4 склянки води і кип’ятити на повільному вогні близько 15 хвилин.
Додати приправи і мідії і варити близько 10 хвилин.
Відварити вермішель, викласти на тарілку. Додати приготовлену пасту і посипати тертим сиром.