Інгредієнти
- 400 r телятини
- 4 щіпки Прованські трави
- 4 щіпки Білий перець мелений
- 4 щіпки Морська сіль
- 200 r білих грибів
- 50 r сиру
- 2 цибулини
- 2 зубчики часнику
- 1 ст.л оливкової олії
- 1/4 чашка вершкового масла
- 2 ст.л борошна
- 1 склянка молока
Інгредієнти
Телятину нарізати рівномірними скибочками, відбити молотком і маринувати в спеціях з оливковою олією, відкласти в сторону на 10 хвилин.
Гриби, цибулю і часник нарізати кубиками й обсмажити на гарячій сковороді приправити морською сіллю і білим перцем - залишити його в мисці, для охолодження
Підготувати соус бешамель шляхом розчинення масла з додаванням борошна і молока, інтенсивно перемішувати, додати Kamis Прованські трави.
Рулети на деці для випічки залити соусом бешамель і поставити в духовку на 50 хвилин при температурі 180 ˚С.