Середземноморська сальса
Основний інгредієнт

Середземноморська сальса (соус)

Подавайте цю універсальну сальсу як закуску, з лавашем та чіпсами. Вона також чудово смакує в якості приправи до смаженого м'яса або морепродуктів
  • 10Хв

    час приготування

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 склянка дрібно нарізаного помідора
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 1 ст.л яблучного оцту
  • 2 ч.л Базилік
  • 1 ч.л Орегано
  • 1/2 ч.л Морська сіль з чорним перцем

Приготування

  • Змішайте всі інгредієнти в мисці середнього розміру. Дайте постояти при кімнатній температурі 30 хвилин, щоб аромати змішалися

  • Подавати з лавашем або чіпсами