Інгредієнти
Філе тріски просушити паперовим рушником, потім окинути в борошно. Яйце в мисці збити. Рибу посолити, потім окинути яйцем і в паніровці.
Зверху полити розтопленим вершковим маслом, викласти рибу на деко з пергаментом або силіконовими килимком і відправити в розігріту до 180 ° С духовку на 10-12 хвилин.
Для приготування вітамінного салату моркву почистити ножем-економкою і нарізати соломкою, дрібно нашинкувати листя капусти і моркву, викласти в глибоку пластикову миску, заправити майонезом і гірчицею, ретельно перемішати, можна навіть пом’яти руками. Викласти на салатні листя на тарілках, поруч укласти нарізані кружальцями помідори і часточки лимона.
Готову рибу викласти на середину тарілки і подавати до столу, злегка приправивши чорним перцем Kamis. Приємного апетиту.