Інгредієнти
- 2/3 склянка моркви, нарізаної кубиками по 2,5 см
- 2 ст.л Приправа до м’яса
- 1/4 склянка сухого червоного вина
- 3 склянки картопляного пюре, попередньо приготованого
- 2/3 склянка мускатного гарбуза, нарізаного кубиками по 2,5 см
- 2/3 склянка пастернаку, нарізаного кубиками по 2,5 см
- 2/3 склянка солодкої картоплі, нарізаної кубиками по 2,5 см
- 2/3 середньої цибулі, нарізаної кубиками по 2,5 см
- 1 1/3 ч.л оливкової олії, окремо
- 5 шт. Лаврове листя
- 650 r філейної частини стейку, нарізаного кубиками по 2,5 см
- за смаком Морська сіль