Фаршировані перці по прованські
Основний інгредієнт

Фаршировані перці по-прованські

  • 30Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 4 червоних перця, розрізаних напіл
  • 125 r сиру моцарелла, нарізаного кубиками
  • 1 маленький авокадо, нарізаний кубиками
  • 1 помідор, нарізаний
  • 1 ст.л соусу чатні з манго
  • 1 ч.л Прованські трави
  • 1/2 ч.л Морська сіль з травами
  • 2 ст.л оливкової олії

Приготування

  • Попередньо розігрійте духовку до 200 ° C

  • Помістити перці на деко і випікати протягом 10 хвилин.

  • Змішайте всі інгредієнти, що залишилися в мисці. Вийняти перці з духовки і залити авокадо сумішшю, запікати ще 10 хвилин або доки сир не почне танути і перці не стануть м’якими.