Форель на пару з ароматними кабачками
Основний інгредієнт

Форель на пару з ароматними кабачками

Всі спеції, трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні , тому ми можемо гарантувати ідеальний результат .
  • 30Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 4 шматка філе форелі без кісточок
  • 1 кабачок цукіні середній
  • 1 кабачок жовтий
  • 1 морква велика
  • 4 ст.л оливкової олії
  • 2 лайма
  • 4 щіпки Морська сіль
  • 2 щіпки Seasoning for fish bag

Приготування

  • Філе форелі змастити оливковою олією за допомогою пензлика, посипати приправою до риби і залишити маринуватися на 5-7 хвилин.

  • Розігріти пароварку. Кабачки нарізати кільцями, моркву брусочками. Рибу разом з морквою відправити у пароварку на 7 хвилин, за 1 хвилину додати нарізані кабачки.

  • У мисці змішати вінчиком оливкову олію, сік 1 лайма, попередньо розім’явши його або відбивши. Додати морську сіль.

  • Овочі викласти з пароварки в миску з заправкою, акуратно перемішати і залишити на 1 хвилину.

  • Форель викласти на тарілку, поруч викласти кабачки, чергуючи їх за кольором, і моркву. Рибу полити заправкою і подавати зі скибочками лайма. Приємного апетиту.