час приготування
Інгредієнти
Філе форелі змастити оливковою олією за допомогою пензлика, посипати приправою до риби і залишити маринуватися на 5-7 хвилин.
Розігріти пароварку. Кабачки нарізати кільцями, моркву брусочками. Рибу разом з морквою відправити у пароварку на 7 хвилин, за 1 хвилину додати нарізані кабачки.
У мисці змішати вінчиком оливкову олію, сік 1 лайма, попередньо розім’явши його або відбивши. Додати морську сіль.
Овочі викласти з пароварки в миску з заправкою, акуратно перемішати і залишити на 1 хвилину.
Форель викласти на тарілку, поруч викласти кабачки, чергуючи їх за кольором, і моркву. Рибу полити заправкою і подавати зі скибочками лайма. Приємного апетиту.